Alimentació energètica

Què és l’alimentació energètica?

És l’alimentació terapèutica en funció dels principis de la Medicina Tradicional Xinesa (M.T.C.)

Vol dir una alimentació on no només es valora l’aport bioquímic de cada aliment: carbohidrats, proteïnes, greixos i vitamines,  sino també l’aport més subtil que dels aliments en funció de:


·        les pròpies característiques energètiques de cada aliment: fred, calent, tebi (efecte que produeix en el nostre organisme al ingerir-ho)
·        el gust o gustos que tenen: picant, amarg, dolç, salat, àcid o agri
·        del tipus de manipulació culinària que n’hi fem.

i adaptant-ho tota la nostra pròpia constitució i síndrome, és a dir a l’estat dinàmic del nostre organisme per tal d’aconseguir equil-librar les necessitats del nostre organisme amb la nostra alimentació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s